Argeșanu: despre sănătatea mintală și spirituală. Conferință pentru sătmăreni

O conferință care are menirea de a răspunde întrebărilor adresate adeseori, „sunt sau nu sunt sănătos mintal şi spiritual”, susținută de dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu, va avea loc în luna martie, la Satu Mare. Conferința ”Sănătatea Spirituală versus Mintală” va aborda subiecte precum: sănătatea mintală şi ce beneficii are sănătatea spirituală, iar în complexitatea amândurora, unde duc situaţile şi acţunile ce ţin de fiecare om în parte.

Lumina din întuneric

Aceste conferinţe şi terapii au temeiul de regăsire sau „trezire” a fiecăruia dintre noi. De a aduce lumină în întuneric. De a înţelege fiinţa ce poartă denumirea de „om” şi a înţelege mecanismul vieţii.

”Terapiile individuale cu dr. Ovidiu Dragoş Argesanu dau oportunitatea fiecărui om, şi aici vorbim de sătmăreni şi nu numai, să-şi desluşească mecanismul în care se află prin curaţirile energetice şi  să se elucideze acolo unde nu mai găsesc răspunsuri sau „calea de ieşire”.  O terapie înseamnă şi o regăsire şi reîntregire a ceea ce înseamnă „Suflet” şi „Abilităţi Divine”, a afirmat Roxana Stavilă, psihoterapeut.

Organizatorii doresc ca sătmărenii, și nu numai, să participe cu deschidere la această conferință.

”Nu pornim de la scop, ci tindem către deschidere, vorbim despre ceea ce omul are nevoie şi se cere.  Conferinţa înseamnă deschidere, şi această conferinţă dă oportunitatea celor prezenţi de a vedea şi altă perspectivă, de a înţelege mecanismele interioare şi de a face diferenţa singuri dintre minte, suflet şi sine. Conferinţa este deschisă tuturor celor care vor, simt şi trebuie să participe”, a mai adăugat Roxana Stavilă.

Conferinţa se va susţine în data de 18 martie 2018 la sediul Universităţii Babeş Boylai” – extensia Satu Mare, et. 1, de ora 10.00, iar pentru terapiile individuale rezervările se fac telefonic, la numărul de telefon:  0754.625858.

Despre dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu

S-a născut în 8 decembrie 1968 la Belgrad, în Serbia. Primii ani de liceu i-a făcut la Liceul de matematică și fizică, de pe platforma de fizică atomică de la Măgurele, iar ultimii ani la Liceu Matei Basarab din București, secția de matematică – fizică. A intrat la Facultatea de Construcții din Timișoara, unde a făcut primii doi ani. Biblia a început să o studieze datorită unui pastor penticostal. În anul 1989 a descoperit medicina, având ocazia să participe la cursurile Facultății de Medicină din Timișoara. A renunțat la construcții și a început Facultatea de Medicină Athenaeum din București.

În perioada studenției, împreună cu un grup de sutdenți din asociația studenților creștini din Timișoara, a ajuns la părintele Argatu de la mănăstirea Cernica. Părintele Argatu era recunoscut ca exorcist, iar după 5 ani de mers regulat la acest preot, Argeșanu a înțeles ce se întâmplă, luându-și cunoștințele necesare exorcizărilor.

După facultate, a făcut psihoterapie-psihanaliză pentru a înțelege punctul de vedere al medicii alopate asupra bolii psihice. Acolo a descoperit diferite forme de terapie și căi sprirituale precum: Reiki, Karuna Reiki și alte sisteme. A urmat mai apoi cursuri de radiestezie și de chi kung pentru a își îmbunătății percepția despre lume și viață.

16602062_1342657989133506_583959285004839090_o

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Maria Petca Poptean își lansează o carte de amintiri

Indiscutabil, Maria Petca Poptean este una din vocile remarcabile ale melosului oșenesc, fiind supranumită ”Privighetoarea Oașului”. De-a lungul unei vieți întregi, artista a adunat...

Minoră de 16 ani, dispărută

În cursul zilei de 06.12.2019, o minoră de 16 ani a plecat la cumpărături în municipiul Satu Mare și nu s-a mai întors acasă....

FOTO. Cinema One Laserplex, restaurante noi și primul hub comunitar din oraș, deschise astăzi în Aushopping Satu Mare

Centrul Comercial Aushopping Satu Mare își extinde oferta comercială și inaugurează astăzi cinematograful Cinema One Laserplex, noua zonă de food-court și Cartier Hub, primul...

Asociația ”Unu și Unu” în sprijinul copiilor prematuri născuți în Satu Mare

Miercuri, 5 decembrie, în cadrul secției de Nou Născuți de la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare a avut loc un eveniment în cadrul...

Medicii care vor locui în blocul ANL au primit cheile de la apartamente

13 medici din Satu Mare, Cluj, Oradea și București, care lucrează la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, se pot muta în noile locuințe...