Au venit întăririle la Luceafărul Decebal11168544_10206312395507059_9127554604963416350_n

Invitat uni seara la emisiunea Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV, noul președinte al celor de la Luceafărul Decebal, Cosmin Iuhas a declarat că se încearcă întărirea echipei în această iarnă odată cu aducerea lui Cristi Popa în postura de antrenor principal.

”Am promis că vom pune bazele unui proiect serios la Decebal și cred că și până acum nu am dezamăgit. Acum încercăm să mai întărim echipa și să-i oferim lui Cristi Popa un lot cu care să ne batem la primele locuri în elite” a spus Iuhas.

Cosmin Iuhas a amintit că deja au fost transferați șase jucători experimentați și doi juniori de la LPS și că se mai caută un fundaș..

Au venit în această iarnă Ciprian Cireap, Pop Patrick și Daniel Godje de la Beltiug, Norbert Pintye de la Csengersima, Cosmin Fărcaș de la Doba și Richard Gulya de la Dorolț.

”Mai avem doi juniori de la LPS căci am avut probleme în tur cu jucătorii tineri. Urmează meciurile amicale și antrenamentele pe care deocamdată suntem obligați să le ținem pe terenurile sintetice din oraș” a mai spus Iuhas.

Primăria Vetiș a promis că va fi alături de club și se va implica în această primăvară în modernizarea vestiarelor de la Decebal.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts