Bogdan Andone: “Nu mai pleacă niciun jucător de la echipă!”bogdan-andone-conf

La conferinţa de presă de miercuri conducerea Olimpiei a lăsat să se înţeleagă că antrenorul Bogdan Andone ar fi nemulţumit de randamentul arătat de unii dintre jucători în cantonamentul din Cipru şi că echipa s-ar putea despărţi în aceste zile de doi-trei băieţi.

Contactat ieri după antrenament, antrenorul Bogdan Andone a declarat că în urma unei discuţii avute cu jucătorii a decis ca în acest moment de la echipă să nu mai plece nimeni.

„Am avut în intenţie să renunţ la doi-trei jucători dar după discuţia de miercuri am considerat de comun acord că aceştia merită încă o şansă. Sper că au înţeles ce le-am cerut şi că au luat în serios avertismentul şi se vor implica total pentru echipă” a spus Bogdan Andone. Acesta a considerat de asemenea că fiind vorba de jucători care au ajutat echipa în tur , aceştia să mai primească o şansă.

Olimpia va juca sâmbătă de la ora 11,30 ultimul amical înaintea meciului oficial de la FC Braşov de pe 25 februarie. Elevii lui Bogdan Andone vor întâlni pe AS Ulmeni pe stadionul Samobil.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts