More  Brigadă din Caraş Severin la meciul CSM- HC Odorhei

  hand

  Liga Zimbrilor la handbal masculin revine în actualitate la acest final de săptămână. Prima etapă din 2017, cea cu numărul 17, programează la Satu Mare un duel interesant între CSM şi HC Odorhei.

  Partida se va juca sâmbătă de la ora 17 în sala LPS şi va fi arbitrată de cuplul Dorinel Gurbina- Emilian Stanciu din Caraş Severin. Observator a fost delegat Z. Meszaros din Baia Mare.

  CSM Satu Mare speră să înceapă cu dreptul anul 2017 iar un rezultat pozitiv sâmbătă în faţa ocupantei locului trei din ligă ar însemna cu siguranţă şi un plus de încredere pentru jucătorii lui Varady.

  Au revenit muntenegrenii Campar şi Trifunovic iar sârbul Lazic se speră că-şi va rezolva problemele legate de viză în cel mai scurt timp.

  Altfel, în următoarea etapă, CSM Satu Mare va juca la Turda cu Potaissa, marţi de la ora 18,15 iar partida va fi transmisă de Digisport şi Dolce sport.

  Vă reamintim că la partida de sâmbătă cu HC Odorhei spectatorii pot face donaţii într-o urnă ce va fi amplasată la intrarea în sală pentru a o ajuta pe maseuza clubului, Delia Pintea, cea care are nevoie urgentă de o operaţie costisitoare.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE