More  CSM Satu Mare sare în ajutorul Deliei

  delia

  Delia Pintea are 38 de ani iar scopul ei în viață este să îi facă pe alții sănătoși prin masaj și reflexoterapie. În prezent este maseuza Clubului Sportiv Municipal Satu Mare, acolo unde se ocupă de secțiile de volei, handbal, baschet, dar și de unii sportivi de la scrimă sau chiar de sportivi de la Liceul Sportiv.

  Delia însă se confruntă cu o boală care tace și acționează încet. Aceasta are o problemă hormonală, care o face să se îngrașe cu fiecare pahar de apă pe care îl bea. În prezent are 164 de kg și după multe vizite la doctor, regimuri stricte, doctorii au ajuns la concluzia că singura ei salvare este o operație de micșorare a stomacului.

  Delia este mama unei fetițe și în același timp soție, având un bărbat de asemenea bolnav. A acceptat cu greu să i se ofere ajutor pentru o strângere de fonduri, dorind să încheie creditul pe care îl are acum la bancă pentru a scoate altul necesar operației, dar îi e frică de faptul că în următorii trei ani cât mai are rate se va îngrășa atât de tare încât va avea probleme cu inima și nu va mai putea fi operată.

  Sportivii de la CSM Satu Mare au strâns şi ei o sumă de bani pentru Delia iar pentru a completa suma până la 3000 de euro, conducerea clubului îi invită pe spectatori să facă donaţii la următoarele partide de la Satu Mare la handbal şi baschet.

  Astfel la intrarea oficială spre tribună, spectatorii vor avea la dispoziţie o urnă în care vor putea face donaţii. Orice sumă, cât de mică poate s-o ajute pe inimoasa Delia să-şi recapete sănătatea.

  Aşadar, primul pas şi prima donaţie poate fi făcută sâmbătă de la ora 17 atunci când la sala LPS se va juca partida de handbal masculin dintre CSM Satu Mare şi HC Odorhei din cadrul Ligii Zimbrilor.
  De asemenea, sătmărenii care pot să o ajute pe Delia pot dona în contul:
  RO49BTRLRONCRT0268257901

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE