More  Cu gândul la cupă…

  baschet

  Prima parte a sezonului se încheie în acest week-end în Liga Naţională de baschet feminin.

  Cu locul şase deja asigurat, CSM Satu Mare va juca fără presiunea rezultatului pe terenul uneia dintre favoritele la titlu din acest an.

  Baschetbalistele de la CSM Satu Mare vor întâlni în sala Horia Demian din Cluj Napoca pe Universitatea. Pentru gazde există o mică miză… cu o victorie vineri seara şi cu o înfrângere a celor de la Olimpia Braşov acasă cu Târgovişte, U Cluj ar putea urca pe locul trei în clasament…

  Atmosfera este una excelentă în lotul antrenat de Jose Araujo după victoria cu BC Univ Goldiş ICIM Arad. Antrenorul portughez a declarat că va folosi acest meci şi ca o pregătire pentru duelurile de săptămâna viitoare din Cupa României. Interesant e că cele două echipe s-ar putea revedea în semifinala Cupei României. Asta dacă CSM Satu Mare bate CSM Târgovişte iar U Cluj pe Sepsi în meciurile de miercuri din sferturi.

  “Nu avem acum presiunea rezultatului şi mergem la Cluj să jucăm un baschet de calitate şi să demonstrăm că această calificare în play-off nu e întâmplătoare. Am muncit mult până acum, am avut şi multe accidentări şi probleme de lot dar până la urmă primul obiectiv a fost realizat şi asta contează” a punctat tehnicianul CSM-ului.|

  Din păcate la meciul cu Arad a recidivat accidentarea la genunchi a americancei Wittington. “ I s-a umflat din nou. E bine că ne-a ajutat mult cu BC ICIM Arad şi după intervenţia chirurgicală de la Târgu Mureş avem speranţe că va reveni pentru play-off”, spun oficialii CSM-ului.

  La Cluj Napoca am putea avea parte şi de debutul Alexandrei Uiuiu, sibianca transferată în acest sezon de la CSU Alba Iulia şi care pare a-şi fi revenit 100% după operaţia suferită la genunchi anul trecut.
  Partida de vineri va începe la ora 18 şi va fi arbitrată de Sorin Drugau, Razvan Opris, Octavian Goina
  Comisar FRB: Radu Vaida.

  Miercuri seara s-a jucat restanţa dintre CST Alexandria şi CSM Târgovişte, scor 53-66 dar şi prima partidă a etapei a 18-a, Phoenix Galaţi- Sepsi Sfântu Gheorghe, 54-85.

  Se mai joacă azi Poli Iaşi- Alexandria şi BC ICIM Arad- Sirius Târgu Mureş. Sâmbătă avem duelul pentru locul doi între Olimpia Braşov şi CSM Târgovişte.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE