More  FC Braşov are sponsor principal

  Primul adversar al Olimpiei din acest an, FC Braşov, va avea din nou un sponsor principal. Administratorul special al clubului braşovean, Vasile Dochiţa, a avut ieri o întâlnire cu omul de afaceri Simon Maurer, patronul unei firme de construcţii imobiliare, iar cele două părţi au ajuns la un acord pentru un contract care va ajuta clubul aflat în mare criză financiară.

  Maurer a mai fost în două rânduri sponsor principal la FC Braşov, atât în Liga 1, când antrenor era Răzvan Lucescu, cât şi în campionatul trecut al Ligii a 2-a.

  Numele companiei lui Maurer, care este numărul 1 în imobiliare în Transilvania, va fi afişat atât pe faţa, cât şi pe spate tricourilor, dar vor fi amplasate şi bannere publicitare în incinta şi pe faţada stadionului, astfel că valoarea contractului poate ajunge la circa 10.000 de euro lunar!

  Altfel, în meciul cu SC Popeşti Leordeni au jucat pentru FC Braşov şi atacantul Romeo Surdu şi fundaşul Alexandru Ichim. Surdu s-a mişcat bine în prima repriză, a reuşit să marcheze după o centrare ideală a lui Vagner şi a impresionat prin pofta de joc arătată.

  Ajuns luni seara la Braşov, fundaşul central Alexandru Ichim a fost folosit în partea secundă. Ichim pare nepregătit din punct de vedere fizic, a avut unele probleme. În schimb, Ichim s-a făcut remarcat la mingile aruncate în careul braşovenilor, fundaşul fiind avantajat de statură, astfel că nu a avut probleme cu adversarii în duelurile aeriene.

  „Surdu şi Ichim sunt bine veniţi la echipa noastră, sper să vină şi cei doi jucători de la Steaua (n.r. – Enceanu şi Chitoşcă), probabil şi Mamele şi atunci putem spune că avem un lot cât de cât competitiv cu care ne putem «bate» pentru promovare“, a declarat antrenorul Cornel Ţălnar.

  FC Braşov şi Olimpia se întâlnesc pe 25 februarie în prima etapă din acest an din liga a 2-a.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE