More  Galben-albaştrii pariază pe Roşu

  oli

  Olimpia a revenit acasă din cantonamentul efectuat preţ de două săptămâni în Cipru. Iar ieri la prânz conducerea clubului a ţinut să prezinte concluziile după stagiul de pregătire şi în acelaşi timp să anunţe numele noilor jucători transferaţi la Satu Mare.

  Astfel, la Olimpia au ajuns în această iarnă Voicu, Ursu, Dascălu, Daminuţă şi…Iulian Roşu.

  Ultimul a ajuns chiar ieri la o înţelegere cu gruparea sătmăreană şi s-a alăturat lotului pregătit de Bogdan Andone. Roşu are 22 de ani a mai jucat la Steaua, are chiar şi două prezenţe în cupele europene, iar în ultimul sezon a evoluat pentru Poli Timişoara din Liga 1.

  „Roşu e un jucător polivalent cu care am ajuns chiar azi la o înţelegere. Am spus-o şi după disputa cu Dina că preferăm să aducem la Satu Mare jucători tineri care să se integreze în proiectul nostru”, a punctat preşedintele Karda Attila. Acesta şi-a asumat apoi toate problemele legate de comunicarea rezultatului cu Spartak II Moscova din cantonamentul din Cipru.

  „Îmi asum toată vina dacă informaţia v-am oferit-o greşit. Dar nouă arbitrul ne-a spus că acel gol nu a fost validat iar jocul s-a reluat printr-o minge de arbitru. Oricum contează mai puţin rezultatele , ne-a interesat să jucăm amicale cu adversari puternici” a mai spus Karda. Partida Olimpia- Spartak II Moscova s-a terminat 3-3 doar că site-ul echipei din Rusia a notat ca scor final…3-4.

  Legat de cantonament, antrenorul Bogdan Andone s-a declarat mulţumit de condiţii şi mai ales de programul amicalelor.

  „Am avut amicale cu echipe puternice. Pot să vă spun că ne-au invidiat alte echipe din ţară pentru adversarii puternici cu care am reuşit să perfectăm jocuri. Sper ca acest lucru să se vadă în evoluţia băieţilor în primăvară. Vrem să începem cu un rezultat bun la Braşov şi să încercăm să ne mentinem în fruntea clasamentului” a declarat Andone. Antrenorul Olimpiei a mai spus că azi va anunţa şi numele jucătorilor care nu au dat randament şi de care echipa se va despărţi.

  „Joi dimineaţă o să vă anunţăm numele celor doi sau trei băieţi de care ne despărţim. De asemenea vreau să ajutăm şi Recolta Dorolţ. Voi avea o discuţie cu Ritli Zoltan, noul lor antrenor, şi sper să putem să le oferim câţiva tineri jucători ce să le fie de folos în primăvară” a mai declarat Bogdan Andone.

  Ca obiectiv, Olimpia îşi propune o clasare între primele patru locuri în liga a 2-a iar oficialii clubului au şi început să lucreze la dosarul de licenţiere pentru liga 1.

  Până la primul meci oficial din liga 2, cel de la FC Braşov, Olimpia va mai juca un singur amical. Partida se va disputa sâmbătă în compania echipei de liga a 3-a din Maramureş, AS Ulmeni. Urmează să fie găsit şi un teren disponibil pentru acest meci.

  Meciul de la Braşov, la TV
  Partida FC Braşov-Olimpia Satu Mare din cadrul etapei a 22-a a Ligii a 2-a se va juca sâmbătă, 25 februarie. Meciul va începe la ora 12.30 şi va fi televizat de Dolce sport şi Digisport.

  „Suntem conştienţi că vor apărea deja criticile dacă nu scoatem un rezultat bun la Braşov. Mai ales vor fi voci care ne vor aminti de cantonamentul din Cipru…Dar sunt convins că băieţii ne vor ajuta să câştigăm acolo şi să începem anul cu dreptul” a declarat preşedintele galben-albaştrilor.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE