More  Halep, alături de colegele din echipa de FED Cup! A urmărit antrenamentul României de la Polivalentă

  halep in tribuna 1

  Simona Halep a fost prezentă la Sala Polivalentă din Capitală, unde a urmărit din tribună antrenamentul echipei României de dinaintea partidei de Fed Cup cu Belgia, programată pe 11 şi 12 februarie, în primul tur al Grupei Mondiale II.

  Accidentată la genunchi, jucătoarea numărul 4 WTA este indisponibilă pentru această întâlnire. Ea a urmărit şedinţa de pregătire a Soranei Cîrstea şi Irinei Begu, şi a discutat câteva minute cu antrenoarea echipei României, Alina Tecşor, precum şi cu preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac.
  La antrenamentul de marţi a fost prezent şi Ilie Năstase, cel care va debuta în acest week-end în postura de căpitan nejucător al echipei României de Fed Cup.

  Simona Halep, principala favorită, s-a retras, la 3 februarie, din turneul WTA de la Sankt Petersburg, dotat cu premii totale de 710.900 dolari, înaintea meciului din sferturile de finală, cu rusoaica Natalia Vihlianteva, din cauza unei accidentări la genunchi.
  Problemele medicale continua să perturbe acest debut de sezon al Simonei Halep, numărul patru mondial, care a fost eliminată în optimi la primul său turneu din 2017, la Shenzhen, şi a pierdut în primul tur la Australian Open, eşecuri pe care le-a pus şi pe seama faptului că nu a evoluat la o capacitate fizică normală.
  În aceste condiţii, Simona Halep a devenit indisponibilă pentru meciul de Fed Cup cu Belgia, care este programat pe 11 si 12 februarie, la Sala Polivalentă din Bucureşti, în primul tur al Grupei Mondiale II.
  Echipa României pentru întâlnirea cu Belgia va fi alcătuită astfel din Irina Begu (28 WTA), Monica Niculescu (35 WTA), Sorana Cîrstea (59 WTA) şi Patricia-Maria Ţig (104 WTA), anunţată iniţial ca rezervă.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE