More  HC Adrian Petrea s-a retras din Liga Zimbrilor

  lazic

  HC Adrian Petrea Reșița nu va termina acest sezon competițional și se va retrage din Liga Națională.

  Chiar dacă a făcut eforturi mari pentru a găsi o modalitate ca echipa de seniori să continue până la final, Mihai Rohozneanu a susținut joi seară, 2 februarie , o conferință de presă prin care a anunțat că, mai mult ca sigur, gruparea se va retrage din campionat.

  În aceste condiții, partida de azi, cu fostul antrenor al Reșiței, cel care poartă și numele echipei, Adrian Petrea, care în acest moment este tehnicianul celor de la Dunărea Călărași, a fost anulată.

  Astfel cresc şansele de menţinere în Liga Naţională a celor de la CSM Satu Mare. Echipa lui Iuliu Varady nu trebuie să termine pe locul 13 în clasament la finalul sezonului. Lucru realizabil dacă e să luăm în calcul că şi acum formaţia noastră e peste CSM Făgăraş în clasament iar meciul direct cu formaţia din Braşov se joacă la Satu Mare…Iar apoi în play off ai noştri pot spera chiar la o poziţie care să i scape chiar şi de barajul cu ocupantele locurilor doi din Divizia A.

  CSM Satu Mare joacă azi de la ora 17 acasă cu HC Odorhei. E primul meci oficial din acest an pentru echipa noastră. Spectatorii sunt aşteptaţi în număr mare la sală pentru a-i susţine pe handbalişti dar şi pentru a face o mică donaţie pentru Delia Pintea, maseuza de la CSM, care are nevoie de o operaţie costisitoare.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE