More


  Înfrângerea așteptată…

  - Advertisement -

  hand1

  Primul meci din 2017 a adus prima înfrângere pentru handbaliștii de la CSM Satu Mare. O înfrângere totuși asumată dacă ținem cont de diferența mare de valoare dintre cele două loturi și de bugete dintre cele două cluburi.

  HC Odorhei s-a prezentat la Satu Mare cu 10stranieri iar experiența lor s-a văzut încă din start. Ai noștri au pornit greoi cu greșeli neforțate și mingi trimise aiurea pe faza de atac. Iar Onyeyekuie & co ne-au taxat rapid pe contraatac și deja în minutul 11 oaspeții aveau un avans liniștitor pe tabelă, 2-8.

  Cu multe accidentări și probleme medicale în lot, CSM-ul a supraviețuit doar cu paradele lui Cioroiu în prima repriză , cu execuțiile lui Trifunovici și cu inepuizabilul Mateș pe faza defensivă. Am sperat e drept la o revenire miraculoasă când la 11-15 în minutul 26 elevii lui Varady au avut atacul și puteau pune un minus trei pe tabelă…Doar că Munea a greșit tranziția și până la pauză oaspeții au liniștit din nou apele…11-18.

  În partea a doua s-a jucat mai degrabă pentru public cu faze spectaculoase și goluri frumoase de ambele părți. HC Odorhei a ajuns la plus zece în minutul 36, 13-23, iar de acolo au preferat să mențină diferența, cu gândul probabil la etapa următoare.

  ” E greu să te bați cu ei când ai atâtea probleme medicale în lot. S-a văzut că n-am apucat să jucăm multe amicale în această iarnă, e o diferență de pregătire între noi și Odorhei. Pe noi vârful de formă trebuie să ne prindă în martie când întâlnim echipele din play out. Au fost și multe greșeli neforțate la noi la începutul meciului dar și maniera de arbitraj care i-a ajutat pe oaspeți. ” a spus Iuliu Varady.

  Antrenorul CSM-ului nu vede în retragerea celor de la Reșița un mare avantaj pentru CSM. ” Sigur că acum mai retrogradează o singură echipă direct, dar sunt convins că și adversarii noștri își fac calcule și veți vedea că vor urma meciuri aprige. Sperăm să putem să aducem un portar de la Reșița” a mai spus antrenorul CSM –ului.

  Urmează marți de la ora 18,15 partida de la Turda cu Potaissa. Meciul va fi transmis de Dolce sport și Digisport.

  hand

  Pentru CSM Satu Mare au evoluat: Cioroiu, Pogynă – Trifunovic – 8, Munea – 7, Campar – 3, Stan – 2, Mateș – 2, Morar – 2, Bejinariu – 2, Crăciun – 1, Rogoz – 1, Ungar, Olah, Mureșan, Suciu. La partida de sâmbătă s-au făcut și primele donații pentru maseuza clubului, Delia Pintea, cea care are nevoie urgentă de o operație costisitoare…Mulțumiri spectatorilor pentru ajutor iar acțiunea de colectare de fonduri va continua și la următoarele trei partide pe care echipele de handbal și baschet de la CSM le vor disputa acasă.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare