Kinder Carei, pe trei la KisvardaKISVARDA- GRUPA 2008 -3

Echipa de fotbal U9 a clubului FC Kinder Carei a luat parte din nou la un turneu international in Ungaria, mai exact , a fost duminica la Kisvarda. La turneu s-au inscris in total opt echipe, din trei tari: Ungaria, Ucraina (Uzshgorod) si Romania (FC Kinder Carei respectiv IL Calcio Satu Mare).

Turneul a fost de un nivel foarte ridicat in care copiii si-au putut etala calitatile. Fiecare echipa a avut la dispozitie 5 partide, iar la finalul intalnirilor s-a intocmit clasamentul final. Organizatorii au premiat primele 3 echipe cu medalii pentru fiecare jucator, cupe respectiv diplome. Copiii care au avut o prestatie foarte buna au fost premiati cu premii speciale (cel mai bun portar, cel mai tehnic jucator si golgheter).

KISVARDA- GRUPA 2008 -1

Echipele au fost impartite in doua grupe de cate 4. FC Kinder Carei a facut parte din grupa B alaturi de Varda SE “B”, Hajdunanasi Focisuli si FC Uzhgorod (Ucraina). Grupa A: Varda SE “A”, Vasarosnameny, IL Calcio SM, Grund SE.

Rezultate in grupa:

FC Kinder – Varda SE “B” 4 – 0. Marcatori (Tempfli M, Kaufmann D, Polak M, Vezendan D)
FC Kinder – Hajdunanas 1 – 1 Marcator (Vezendan D)
FC Kinder – Uzghorod 0 – 2
Semifinale:
FC Kinder Carei – Grund SE (Nyiregyhaza) 0 – 1.
Uzghorod – Varda SE “A” 4 – 0
Finala mica:
FC KInder Carei – Varda SE “A” 4 – 1. Marcatori (Recsei Zs II, Kaufmann D, Mateas C)
Finala mare:
Uzghorod – Grund SE 2 – 1
Clasament:
1. FC Uzghorod
2. Grund SE
3. FC KINDER CAREI
…………………
8. Il Calcio Satu Mare

Componenta echipei FC Kinder Carei: Fekete Milan, Mihut Stefan, Soproni Vasile, Mitrasca Denis, Tempfli Marko, Tempfli Zalan, Vezendan Darius, Polak Mark, Kaufmann Daniel, Mateas Casian, Recsei Zsolt, Varga Iulian, Secan Darian. Antrenor principal: Botan Marius. Antrenor cu portarii: Bagosi Alexandru.

De mentionat ca Fekete Milan de la FC Kinder Carei a fost ales in unanimitate de catre antrenori “Cel mai bun portar al turneului”.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts