More


  Kinder Carei, pe trei la Kisvarda

  - Advertisement -

  KISVARDA- GRUPA 2008 -3

  Echipa de fotbal U9 a clubului FC Kinder Carei a luat parte din nou la un turneu international in Ungaria, mai exact , a fost duminica la Kisvarda. La turneu s-au inscris in total opt echipe, din trei tari: Ungaria, Ucraina (Uzshgorod) si Romania (FC Kinder Carei respectiv IL Calcio Satu Mare).

  Turneul a fost de un nivel foarte ridicat in care copiii si-au putut etala calitatile. Fiecare echipa a avut la dispozitie 5 partide, iar la finalul intalnirilor s-a intocmit clasamentul final. Organizatorii au premiat primele 3 echipe cu medalii pentru fiecare jucator, cupe respectiv diplome. Copiii care au avut o prestatie foarte buna au fost premiati cu premii speciale (cel mai bun portar, cel mai tehnic jucator si golgheter).

  KISVARDA- GRUPA 2008 -1

  Echipele au fost impartite in doua grupe de cate 4. FC Kinder Carei a facut parte din grupa B alaturi de Varda SE “B”, Hajdunanasi Focisuli si FC Uzhgorod (Ucraina). Grupa A: Varda SE “A”, Vasarosnameny, IL Calcio SM, Grund SE.

  Rezultate in grupa:

  FC Kinder – Varda SE “B” 4 – 0. Marcatori (Tempfli M, Kaufmann D, Polak M, Vezendan D)
  FC Kinder – Hajdunanas 1 – 1 Marcator (Vezendan D)
  FC Kinder – Uzghorod 0 – 2
  Semifinale:
  FC Kinder Carei – Grund SE (Nyiregyhaza) 0 – 1.
  Uzghorod – Varda SE “A” 4 – 0
  Finala mica:
  FC KInder Carei – Varda SE “A” 4 – 1. Marcatori (Recsei Zs II, Kaufmann D, Mateas C)
  Finala mare:
  Uzghorod – Grund SE 2 – 1
  Clasament:
  1. FC Uzghorod
  2. Grund SE
  3. FC KINDER CAREI
  …………………
  8. Il Calcio Satu Mare

  Componenta echipei FC Kinder Carei: Fekete Milan, Mihut Stefan, Soproni Vasile, Mitrasca Denis, Tempfli Marko, Tempfli Zalan, Vezendan Darius, Polak Mark, Kaufmann Daniel, Mateas Casian, Recsei Zsolt, Varga Iulian, Secan Darian. Antrenor principal: Botan Marius. Antrenor cu portarii: Bagosi Alexandru.

  De mentionat ca Fekete Milan de la FC Kinder Carei a fost ales in unanimitate de catre antrenori “Cel mai bun portar al turneului”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img