Kovacs Istvan, invitat să dea “lovitura de începere”kovacs

Sâmbătă încep meciurile din cadrul grupei principale 1-6 din cadrul Ligii Naţionale de baschet feminin.

CSM Satu Mare va întâlni pe teren propriu campioana Sepsi Sfântu Gheorghe într-un meci ce va începe la ora 18.

Conducerea CSM-ului păstrează tradiţia de a aduce în faţa spectatorilor personalităţile din lumea sportului sătmărean. Iar după ce riderul Mani Gyenes a dat lovitura de start la meciul cu BC ICIM Arad acum onoarea de a arunca primul angajament îi revine ecusonului FIFA, careianul Kovacs Istvan.

„Vrem să ne facem un obicei de a-i aduce alături de noi pe toţi oamenii importanţi de sport din judeţ. Trebuie împreună să formăm o familie a sportului sătmărean. După Mani Gyenes acum l-am invitat pe Kovacs Istvan , unul dintre cei mai buni arbitri din ţară. Ne bucurăm că a fost liber sâmbătă şi că ne poate onora cu prezenţa. Vor urma şi alte surprize” promit oficialii CSM-ului.

Altfel, la CSM problemele medicale par că nu se mai termină… După Wittington, în refacere după operaţie şi Uiuiu nerefăcută încă, acum şi bosniaca Matea Tavic acuză dureri la tendonul lui Achile şi nu va putea juca…

Partida CSM Satu Mare –Sepsi va fi arbitrată de Alin Dragoş din Baia Mare, Cristian Trofim din Timişoara, Vlad Potra din Cluj Napoca. Comisar FRB, Radu Bucerzan din Timişoara.
Se mai joacă sâmbătă:
Galaţi- Târgovişte şi U Cluj Napoca- Olimpia Braşov.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts