Medalie de aur pentru Rebeca Cândescu, în prima zi a CN de floretă cadeţiscrima 1

Sala de scrimă „Alexandru Csipler” din Satu Mare găzduiește de marți și până vineri, în perioada 7-10 februarie, ediția 2017 a Campionatului Național de floretă pentru cadeți. Concursul are loc la feminin și masculin, la individual și pe echipe.

Marți, 7 februarie, în prima zi de concurs a fost programată proba feminină la individual. De la ora 9:00 s-au prezentat la start 27 de sportive de la CS Satu Mare, CSA Steaua, ACS Balestra, CSTA București și CS Farul Constanța. În acest an, titlul de campioană națională și medalia de aur în proba feminină la individual din cadrul Campionatului Național de floretă pentru cadeți de la Satu Mare i-au revenit sportivei Rebeca Cândescu. Legitimată la CSA Steaua, Rebeca a învins-o în finală pe Emilia Corbu, de la CSTA București, scor 15-6.

Podiumul a fost completat de către Anca Săveanu (CSA Steaua) și Raluca Drăghici (CS Farul Constanța).

Cea mai bună performanţă obţinută de o sportivă de la CS Satu Mare a fost realizată de Teodora Şofran, locul 6.

Primele 8 poziţii arată astfel:1. Rebeca Cândescu CSA Steaua; 2.Emilia Corbu CSTA București; 3Anca Săveanu CSA Steaua; 3.Raluca Drăghici CS Farul Constanța; 5. Andreea Gheorghe CSA Steaua; 6.Teodora Șofran CS Satu Mare; 7.Melissa Korossy CS Satu Mare; 8. Anne Marie Briciu CSTA București.

Programul următoarelor trei zile de concurs din cadrul Campionatului Național de floretă pentru cadeți de la Satu Mare este:

Miercuri, 8 februarie
Ora 9:00 – floretă feminin echipe;
Joi, 9 februarie
Ora 9:00 – floretă masculin individual;
Vineri, 10 februarie
Ora 9:00 – floretă masculin echipe.

După cele patru zile de concurs la Naționale, sâmbătă, 11 februarie, va avea loc Cupa Satu Mare – Memorial „Ecaterina Stahl” (ediția a VIII-a) la floretă feminin – etapă din Circuitul European de cadeți, iar duminică, 12 februarie, se va disputa a treia ediție a Cupei Satu Mare – „Memorial Vasile Costa” la floretă masculin.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts