More


  Oficial – Claudiu Bumba a semnat cu Dinamo

  - Advertisement -

  Claudiu Bumba a semnat cu Dinamo

  Dinamo continuă campania de achiziţii demarată târziu, spre finalul perioadei de mercato. După venirile lui Claude Dielna şi Rivaldinho, “câinii” au oficializat transferul lui Claudiu Bumba (23 de ani), sosit liber de contract după despărţirea de clubul israelian Hapoel Tel Aviv. Bumba va purta numărul 31 pe tricou la formaţia antrenată de Ioan Andone.

  Deşi a avut ceva probleme cu fostul său club, iar cei de la Dinamo nu i-au putut oficializa transferul, în cele din urmă fotbalistul a putut fi legitimat. Bumba a avut două litigii cu Hapoel Tel-Aviv. Unul la TAS, altul la FIFA. Cel de la TAS a fost iniţiat chiar de el. A cerut rezilierea contractului unilateral pentru neplată, conform agentului Bogdan Apostu. Mijlocaşul a efectuat vizita medicală şi şi-a pus semnatura pe un contract valabil 3 ani.

  Fostul internaţional de tineret a mai trecut pe la Atletic Satu Mare, unde şi-a început cariera, şi a evoluat pentru FC Baia Mare (2009-2011), ASA Tîrgu Mureş, în două perioade (2011-2012 şi 2013-2015 ), AS Roma (2012-2013), ASA Tîrgu Mureş  şi Hapoel Tel Aviv (2015-2016). Bumba a trecut pe la toate la loturile naţionale de juniori ale României, U17, U19 şi U21, şi  a debutat la prima reprezentativă a României în 2012, în partida amicală cu Turkmenistan, câştigată de „tricolori” cu 4-0.

  În cele 37 de partide jucate în toate competiţiile pentru Hapoel Tel Aviv, Claudiu Bumba a adunat trei goluri, în timp ce pentru ASA Tîrgu Mureş a înscris 10 goluri în 57 de meciuri. La echipa de tineret a Romei a înscris 7 goluri.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img