Olimpia încheie stagiul de pregătire din Cipru cu o înfrângere: Olimpia Satu Mare – FK Cukaricki 0-1Olimpia in Cipru

Olimpia Satu Mare a disputat vineri ultimul meci amical din cadrul cantonamentului din Cipru cu FK Cukaricki, formație ce ocupă locul 12 în Liga 1 din Serbia. Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 25, după o fază de corner, când unul din jucătorii sârbi a reluat cu capul făcând inutilă intervenţia lui Anca.

În prima repriză sătmărenii au avut şi ei câteva bune oportunităţi de a înscrie prin Onicaş şi mai ales Pană, care, găsit excelent de Voicu, nu a reuşit să trimită mingea în poarta goală.

În repriza a doua antrenorul Bogdan Andone a făcut mai multe schimbări, însă chiar şi aşa sătmărenii şi-au creat câteva bune ocazii la poarta sârbilor. Astfel lui Luduşan i-a fost anulat un gol pe motiv de offside, inexistent, iar lui Kanalos şi Ursu li s-au refuzat două penalty-uri clare.

“În acest moment ne interesează mai puțin rezultatele. A fost un test util cu o echipă de Liga 1 ai căror jucători au salarii de 5.000-6.000 euro lunar și sunt plătiți la zi. Delegația lor a fost formată din 53 de oameni.”, a spus antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone.

Pentru Olimpia au evoluat: Anca – Duruș, Mureșan, Heil, Iuhas, Onicaș, Pană, Erdei, Krausz, Faur, Voicu/ Șuta, Dascălu, Rus, V. Pop, Kanaloș, Villand, Ludușan, Ursu, Bura, Ciul.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts