More  Primavera mai ia un trofeu la Cigand

  primavera-2007-cigand

  Dupa Primavera 2008 (U9), care s-a impus acum o saptamana la turneul international de la Cigand (Ungaria), a venit randul grupei 2007 sa intre in posesia trofeului pus in joc de organizatorii din micuta localitate maghiara.

  Chiar daca la aceasta varsta, cei de la Primavera nu urmăresc neapărat obtinerea de rezultate imediate, conducerea clubului tine să remarce impresia excelenta pe care au lasat-o copiii sătmăreni la turneele organizate in tara vecina, unde au participat echipe din Slovacia, Ucraina, Romania si Ungaria.

  Dar revenind la turneul grupei 2007, sa spunem ca au participat 9 echipe impartite in 3 grupe, iar castigatoarele grupelor au jucat finala in trei. Printre acestea s-a aflat si Primavera Satu Mare, care a obtinut urmatoarele rezultate: 4-0 cu echipa locala Cigand SE, 1-1 cu Eger FC, in grupe, iar in finala a dispus de US Zinedine Uzhgorod cu 2-0 si de Ujpesti TE Budapesta cu 4-3. Titlul de golgheter al competitiei i-a revenit lui Ploesteanu Teodor (Primavera), cu 8 goluri. De remarcat ca printre participante s-au mai aflat Honved Budapesta MFA, Bozsik Nyirsuli Akademia, Dvtk Miskolc sau FC Tatran Presov (Slovacia).

  Au jucat pentru Primavera: Turcu Andrei, Ferenti Mark, Avasan Luca, Osan Darin, Ploesteanu Teodor, Rogoz Darius, Tyer Darius, Eotvos David, Danea Mihai si Dobie Beniamin.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE