More

    Prunea sare la gâtul lui Stoichiță

    stoichita

    Florin Prunea, președintele celor de la CSM Poli Iași, a avut o reacție dură după ce Mihai Stoichiță a acceptat oferta FRF.

    Fostul portar l-a acuzat pe noul director al Comisiei Tehnice a FRF că s-a alăturat actualei conduceri a Federației, pe care o consideră responsabilă de moartea lui Didi Prodan.

    “Mihai, nu uita că te-ai dus la ăştia care l-au băgat pe Didi Prodan în pământ. Ştiu că ai avut o relaţie foarte apropiată cu Didi Prodan. Dacă ai un minim de decenţă, dă-ţi demisia imediat!

    Ştiu că l-ai iubit pe Prodan ca pe copilul tău. Niciodată n-am crezut că tu, Mihai Stoichiţă, poţi să te duci lângă cei care l-au băgat pe Didi în pământ. Nu poţi să mergi la drum cu nişte oameni care îl au pe conştiinţă pe Prodan, fostul tău fundaş central”, a spus Prunea la Pro Sport live.

    Mihai Stoichiță și Prodan au lucrat împreună la Steaua, între 1994 și 1996, când Stoichiță a fost antrenor. Daniel Prodan a murit în noiembrie 2016, la 44 de ani, ca urmare a unui infarct. El a fost unul dintre cei mai aprigi contestatari ai lui Burleanu.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE