More  Recolta, cu doar 13 jucători la reunire

  rec

  Vacanţa de iarnă a luat sfârşit şi pentru cei de la Recolta Dorolţ. Pe ultimul loc în seria a 5-a a Ligii a 3-a, echipa antrenată de Andrei Estinca şi Tibi Csik şi-a început marţi după amiază pregătirile.

  Din păcate veştile nu sunt grozave dacă amintim că la primul antrenament s-au prezentat doar 13 jucători iar o parte dintre băieţii care au evoluat în tur par hotărâţi să plece la alte cluburi.

  Horea Bîgiu a făcut pasul dinnou spre liga a 2-a şi a semnat cu Luceafărul Oradea. Andrei Mureşan e monitorizat de Olimpia Satu Mare. Gulya a ales să joace în elite la Luceafărul Decebal, Dani Pop la Energia Negreşti iar veteranul Rebegea a dat curs unei oferte venite din Ungaria.

  Nici Lauruk cu Nemeş nu s-au prezentat, singurul absent motivat fiind Mark Csik, cu probleme la genunchi.

  Cum bugetul e unul restrans, achiziţii ar putea fi făcute doar de la echipa satelit pentru a completa lotul.
  Programul cuprinde antrenamente pe sinteticul din Dorolţ, luni, miercuri si joi. Marti si vineri, antrenamentele au loc in sala de sport şi la sala de forţă.

  Sunt programate deja şi o serie de amicale, pe sinteticul din Nyírbátor cu Mátészalka MTK (8 februarie), cu Unirea Tasnad (18 febr.) si Crasna Moftinu Mic (febr. 26).

  Pe 22 februarie va avea loc un amical la Nyíregyháza cu liderul seriei 1 din Liga 3, AKF Csíkszereda Miercurea Ciuc.

  Chiar dacă de pregătire se ocupă Andrei Estinca şi Tibi Csik, oficial în acte Recolta încă nu are trecut un tehnician cu contract…

  Campionatul în liga a 3-a se reia în primul week-end din martie.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE