Remiza lui Voicuoli-spartak1

După 0-0 cu Ypsonas și 0-1 cu Steaua Roșie Belgrad, Olimpia a reușit să și înscrie în amicalele din Cipru.Galben-albaștrii au reușit un 3-3 spectaculos cu formația a 2-a a celor de la Spartak Moscova în condițiile în care rușii au condus cu 3-0 în minutul 65.

Eroul meciului a fost clar Andi Voicu, atacantul venit în această iarnă de la Voluntari, care a reușit o triplă de senzație în ultima jumătate de oră a meciului.

Antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone, a început meciul într-o formulă în care am regăsit jucători ce au intrat abia pe parcurs în meciul cu Steaua Roșie Belgrad…Iar în aceste condiții Olimpia a încasat două goluri în prima repriză și a avut o semiocazie prin Ludușan.

Chiar dacă Spartak II Moscova a făcut 3-0 în primele minute ale părții secunde, schimbările făcute de Andone au început încet să dea roade. Jocul s-a schimbat, iar cu Pană la comandă, Olimpia a întors rezultatul prin reușitele lui Voicu din minutele 52, 65 și 85!

Olimpia Satu Mare a început meciul cu Dascălu – Ciul, Bucur, Daminuță, Bura, Rus (60 Ursu), Tudoran, Erdei, Villand, Faur, Ludușan.

oli-spartak

În repriza a doua au intrat în teren: Duruș, Mureșan, Heil, Iuhasz, Krausz, Pană, Rus, Kanalos, Voicu și Pop.

Următorul meci amical pentru Olimpia Satu Mare este programat marți, 7 februarie, de la ora 15.30 când vor întâlni formația Othelos care activează în Liga a 2-a din Cipru și ocupă locul 4 în clasament.

Florin Mureşan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts