S-a format Lotul AJ Karate Satu MareLotul Akjk Karate

S-a definitivat LOTUL  AJK Satu Mare, lot care are în componenţă 16 sportivi de la cluburile Samuraiul şi Energy Cardio -secţia Lazuri, cluburi afiliate la Federaţia Română de Karate (cea Olimpică).

Componenţa lotului este formată din sportivi cu rezultate bune la competiţiile de karate şi este compus astfel: kumite individual 10 băieţi, kumite individual 6 fete, kata individual 3 fete, kata individual 3 băieţi, kumite echipe 5 băieţi, kumite echipe 5 fete. Vârstele sportivilor sunt cuprinse între 12  si 19 ani.
De pregătirea tehnică se va ocupa Magos Robert, de pregătirea fizică se va ocupa Anzik Arnold iar de problemele de arbitraj se va ocupa Filer Ivan.

“Lotul AJK s-a format ! Schimbarea lotului se va face doar în situaţii deosebite. Consider că a fost suficient timp pentru a-şi manifesta intenţiile de participare în lot a celorlalte cluburi din judeţ intrucât au fost anunţate din timp. Scopul suprem al conducerii AJK este de a forma şi a antrena sportivii care să reprezinte oraşul şi judeţul Satu Mare si ţelul suprem să trimitem un sportiv la Jocurile Olimpice din 2020 in Tokyo”, a declarat Magoş Robert, preşedintele AJK Satu Mare.

Antrenamentele LOTULUI AJK vor fi ţinute la sala de sport (CS Energy) din incinta Shopping Plaza Satu Mare.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts