More  Sakura Carei, la un stagiu de pregătire la Băile Felix

  dav
  dav

  Clubul de karate CS Sakura Carei a participat cu șapte sportivi la un puternic stagiu de pregătire organizat de CSC Karate Association din Oradea.

  Stagiul s-a desfăşurat săptămâna trecută la Băile Felix, iar careienii Ruje Antonio, Medvei Edvin, Knecht Patrik, Tempfli Elod, Sepler Mark, Potrovita Sergiu, Simonka Rajmond au fost însoţiţi de antrenorii Gheorghe Dărăban şi Engber Ingrid.

  În total, la Băile Felix au ajuns peste 350 de sportivi şi antrenori de la 36 de cluburi. Sportivii s-au antrenat şi au învăţat lucruri noi de la Shihan Liviu Bunda la kata şi cu Shihan Junior Lefevre la kumite. Aceşti maeştri sunt renumiţi în lumea karate-ului. Livius Bunda a coordonat mai multe loturi naţionale (Slovacia, Serbia, fosta Iugoslavie), iar Shihan Lefevre a fost invitat să ţină un stagiu de pregătire în Japonia, ţară unde s-a născut acest sport.

  Careienii au participat în mai multe zile la câte trei antrenamente şi au acumulat multe noutăţi pe care speră să le pună în practică la Campionatul Naţional SKDUN care se va desfăşura în 4 şi 5 martie la Bucureşti.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE