More


  Silviu Roșu (CSA Steaua) a câștigat ediția a III-a a Cupei Satu Mare – Memorial “Vasile Costa” la floretă masculin individual

  - Advertisement -

  Silviu Rosu

  CS Satu Mare și Federația Română de Scrimă au organizat duminică, 12 februarie 2017, cu sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare și a Consiliului Local Satu Mare, ediția a treia a Cupei Satu Mare – Memorial „Vasile Costa” la floretă masculin individual.

  Concursul s-a disputat la Sala de sport a Colegiului Național Ioan Slavici și la Sala de scrimă „Alexandru Csipler” din Satu Mare și s-a bucurat de prezența a 18 sportivi de la cinci cluburi din România și Republica Moldova: CS Satu Mare, ACS Balestra, CSA Steaua, CSTA București și Clubul de Scrimă Chișinău.

  Anul acesta, trofeul a fost câștigat de către Silviu Roșu (CSA Steaua), care l-a învins în finală pe Alexandru Pîrva (CSA Steaua), scor 15-7.

  Semifinale
  Silviu Roșu (CSA Steaua) – Alexandru Sîrb (CSA Steaua) 15-8
  Alexandru Pîrva (CSA Steaua) – Andrei Ciobănică (CSTA București) 15-7
  Finala
  Silviu Roșu (CSA Steaua) – Alexandru Pîrva (CSA Steaua) 15-7.
  În acest an, trofeul “Vasile Costa” – pentru cel mai bine clasat sportiv din Satu Mare – i-a revenit floretistului Mark Fogel, de la Clubul Sportiv, care a încheiat concursul pe locul 16.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img