More  Una caldă, alta rece…

  Ioana Borodi

  Una caldă, alta rece, aşa ar putea suna comunicatul primit, pe adresa redacţiei, din partea antrenorului Dacian Nastai, în care suntem informaţi că jucătoarea Ioana Borodi, care este elevă la Liceul cu Program Sportiv Satu Mare, este convocată pentru o nouă acțiune de selecție la U 19. Aceasta ar fi vestea bună, însă vestea mai puţin bună ar fi că echipa de fete Juniorul Satu Mare este în moarte clinică deoarece nu dispune de suma necesară pentru terminarea turului.

  Reproducem în totalitate comunicatul primit de la antrenorul Dacian Nastai:
  “Juniorul Satu Mare are deosebita plăcere sa vă informeze faptul că jucătoarea Ioana Borodi, care este elevă la Liceul cu Program Sportiv Satu Mare, este convocată pentru o nouă acțiune de selecție la U 19 care se va deplasa în Rusia.

  Din păcate, suntem in moarte clinică deoarece nu dispunem de suma necesară pentru terminarea turului. Păcat pentru aceste fete și cei doi antrenori care, și-n acest moment, se pregătesc cu seriozitate și cu speranța că, în continuare, consilierii locali sau cei județeni vor găsi sumele necesare pentru ca această echipă de fete, din Satu Mare, să poarte cu mândrie tricoul de sportiv pe care apare inscripționat numele orașului nostru, Satu Mare .

  În calitate de președinte al acestui club, am depus, atât la Primărie, cât și la Consiliul Județean, cerere de finanțare, pe bază de proiect, conform legilor în vigoare. Sper ca măcar acum, când orașul nostru se poate mândri cu o echipă de fotbal in prima ligă și cu o jucătoare la lotul național, să fiu chemat la Primărie pentru a purta o discuție cu cei care chiar pot să susțină financiar această echipă.

  Cred că până acum nu am fost băgați in seamă de concitadinii noștri consilieri, pentru că nu au auzit de noi, dar acum, a venit momentul sa fim și noi ascultați. Sunt sigur că reprezentanții puterii nu-și doresc ca noi să ne retragem din campionat și că vor găsi soluții în continuare, așa cum s-au găsit și pentru alte discipline sportive .”

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE