More

    Accident mortal la Rătești

    ratesti

    Un copil de un an și patru luni și un bărbat și-au pierdut viața în urma unui groaznic accident de circulație produs ieri după-amiază în localitatea Rătești. Alte două persoane, o femeie gravidă și un bărbat, sunt în stare gravă la spital.

    Accidentul s-a produs în jurul orei 14.00. Din motive neelucidate deocamdată, o Dacia Logan înmatriculată în Sălaj și un Volkswagen Passat înmatriculat în Satu Mare s-au tamponat frontal.

    Impactul dintre cele două autoturisme a fost crâncen. Două victime, șoferii celor două autoturisme, au rămas încarcerate. Unul dintre şoferi și-a pierdut conștiența. Grav răniți au mai fost și un copil de un an și patru luni, care, de asemenea, era inconștient, și o femeie însărcinată.

    La fața locului au ajuns în scurt timp mai multe salvări SMURD și de Ambulanță, un echipaj de descarcerare și mai multe echipaje de Poliție.

    Cei doi bărbați au fost descarceraţi, dar, din păcate, pentru unul dintre ei nu s-a mai putut face nimic și a decedat. Trist este că și copilaşul de un an și patru luni a decedat în ciuda eforturilor făcute de paramedici de a-l readuce în simțiri.

    Celelalte două victime au fost transportate în stare critică la Urgențele Spitalului Județean Satu Mare.

    Polițiștii au demarat cercetările pentru a stabili ce anume a determinat producerea acestui accident atât de cumplit.

     

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE