More


  Arbitri bătuți la un meci de la Orașu Nou

  - Advertisement -

  vio

  Mulți nervi pentru un simplu meci la Orașu Nou. Partida din Liga a 4-a de elite de sâmbătă dintre Talna Orașu Nou și Victoria Carei, una aparent fără o miză prea mare dacă ținem cont că cele două echipe au ieșit din lupta pentru titlu, a avut parte de un final neașteptat.

  Un spectator turbulent, supărat că echipa favorită nu conducea pe tabelă (n.r. scorul era 1-1), a intrat pe teren și a încercat să le ceară socoteală arbitrilor pentru unele decizii luate…

  Atmosfera a degenerat și spectatorul a devenit violent, acesta apucând să-i agreseze pe fluierașii veniți din Zalău.

  Conform comunicatului de presă remis de IPJ Satu Mare…”duminică, 30.04.2017, la ora 19.40, polițiștii Secției de Poliție Rurală Negrești Oaș au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la niște incidente produse la un meci de fotbal disputat pe terenul de fotbal din comuna Orașu Nou. În scurt timp, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că, după terminarea meciului de fotbal, un spectator de 42 ani, din Orașu Nou, i-a agresat fizic pe doi arbitri, unul de 22 ani și celălalt de 26 ani, ambii din Zalău.

  Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

  Totodată, unul din arbitri a observat faptul că autoturismul proprietate personală, parcat lângă terenul de fotbal, prezenta mai multe zgârieturi, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 300 lei.

  În cauză polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

  P.S. Aseara Comisia de disciplina a AJF Satu Mare a analizat cazul de la Orasu Nou si a dictat sanctiuni maxime impotriva celor de la Talna.

  Astfel, Talna Orasu Nou pierde la masa verde meciul cu Victoria Carei, 0-3. De asemenea, echipei din Orasu Nou i-a fost suspendat terenul de joc pentru patru etape, plus o amenda de 275 de lei pentru slaba organizare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Pierdut sac…

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare