More


  Cadavru descoperit într-o fosă septică a Spitalului Județean

  - Advertisement -

  Montaj-Fosa-Septica-Instructiuni-www.desprefose.ro-poza

  Descoperire macabră la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare. Un cadavru a fost descoperit chiar în fosa septică de la bucătăria spitalului.

  Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a fost solicitat astăzi, în jurul orei 11.30, să intervină în cazul unui posibil cadavru, în stare de putrefacție, descoperit în una dintre fosele septice ale Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

  Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, însoțiți și de un echipaj al pompierilor. După ce s-a stabilit că este vorba despre un cadavru, pompierii au scos trupul neînsuflețit din fosa septică și l-au predat autorităților.

  Cadavrul a fost preluat de cei de la Medicina Legală și dus la morgă. Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi, a confirmat că trupul neînsuflețit a fost scos din groapa septică și dus la morgă. Aici, cei de la medicina legală vor face autopsia pentru a stabili cauzele decesului, iar polițiștii vor trece la identificarea cadavrului.

  Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare care va continua cercetările în acest caz.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunt mediu

  0

  Bogdaproste!

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare