More


  Campionul european Marian Drăgulescu, felicitat de ministrul Gabriel Leș

  - Advertisement -

  Gabi-Les-felicita

  Ministrul Apărării Naționale, sătmăreanul Gabriel Leș, l-a felicitat personal pe Marian Drăgulescu pentru medaliile cucerite la Campionatul European desfășurat recent în Cluj-Napoca. Întâlnirea dintre marele sportiv și ministrul Leș a avut loc în cursul zilei de marți, 2 mai.

  „Am dorit să îl felicit personal pe locotenent-colonelul Marian Drăgulescu pentru extraordinara performanță obținută, în numele României, la Campionatul European desfășurat recent la Cluj. Medalia europeană de aur obținută de Marian încununează o carieră de excepție și întregește zestrea Clubului Sportiv al Armatei „Steaua București” cu un trofeu de mare valoare. CSA Steaua continuă, iată, să contribuie decisiv la palmaresul național, într-un moment nu tocmai fast prin care trece sportul românesc, ceea ce ne bucură și ne onorează. M-a impresionat combinația de dârzenie și modestie arătate de marele campion, în care am descoperit o persoană perseverentă şi capabilă de multe sacrificii pentru a atinge ţintele propuse. Sunt convins că Marian va da tot ce este mai bun și în continuare, în importantele competiții în care se va angrena, iar rezultatele vor veni de la sine. Până la urmă, aceasta este reţeta”, scrie ministrul Gabriel Leș pe pagina sa de Facebook.

  În cadrul Campionatului European, Marian Drăgulescu a cucerit medalia de aur la sol și argintul la sărituri.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img