More


  Consultări conduse de deputatul PSD Ioana Bran cu o delegație din China

  - Advertisement -

  18359246_2093224257571265_4233419048426113512_o

  Pe data de 9 mai a avut loc primirea de către deputatul PSD Ioana Bran, secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaților, a delegației Comisiei pentru afaceri externe a Conferinței Consultative Politice a Poporului Chinez, condusă de domnul Pan Yunhe, președintele comisiei.

  În cadrul acestei întrevederi, a avut loc un schimb de opinii despre stadiul actual de dezvoltare a relațiilor bilaterale politice, parlamentare, economice, comerciale și culturale, precum și despre posibilitățile de intensificare a acestora în viitor. Totodată, a fost subliniat interesul pe care ambele părți îl manifestă pentru realizarea și dezvoltarea unor proiecte de cooperare economică în domenii precum cel al energiei, transporturilor, infrastructurii, agriculturii și industriei informatice. Între România și Republica Populară Chineză există un istoric în ceea ce privește colaborarea, dorindu-se continuarea relațiilor în cadrul Parteneriatului Amplu de Prietenie și Cooperare cu China, în special în domeniile economice (energie, transporturi, agricultură, telecomunicații) – obiectiv reflectat în Programul de guvernare.

  Pe durata întrevederii, interlocutorii au realizat și o trecere în revistă a viitoarelor evenimente aflate pe agenda comună a celor două țări cum ar fi Târgul de energie în formatul 16+, primul eveniment de anvergură organizat de Centrul pentru dialog și cooperare în domeniul energiei 16+1, și vizita doamnei viceprim-ministru Grațiela-Leocadia Gavrilescu în China pentru a participa la Forumul de cooperare internațională „O centură, un drum” .  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img