More


  Lidl a început lucrările la noul magazin din Satu Mare

  - Advertisement -

  lidl

  Lidl a demarat ieri în forță lucrările la construirea noului magazin din municipiul Satu Mare. După toate probabilitățile, magazinul va fi terminat mult mai repede decât era prevăzut inițial.

  Finalizat cu două luni mai devreme
  Ieri au început în forță lucrările la magazinul Lidl, de lângă Podul Golescu, din municipiul Satu Mare. Pe șantier pot fi văzute mai multe utilaje, iar munca se desfășoară destul de susținut.

  Reprezentanții firmei constructoare au declarat că au termen de predare data de 9 septembrie, adică cu două luni mai devreme decât era prevăzut inițial. Nu este exclus ca acest magazin să fie finalizat vineri, 15 septembrie, sau luni, 18 septembrie.

  Cum se construiește
  Magazinul Lidl va fi construit așa cum a fost prevăzut inițial, cu spatele spre biserică.

  Va fi construită o parcare cu 138 de locuri. Accesul în parcarea magazinului se va face prin două puncte. Primul dintre ele va fi de pe Drumul Careiului, în imediata vecinătate a străzii Dunării. Cel de-al doilea punct de acces va fi amenajat înainte de urcarea pe Podul Golescu, imediat după intersecția Crinul.

  Reprezentanții firmei Lidl au solicitat autorizaţie de mediu pentru amenajarea sensului giratoriu de la Crinul, de la intersecția dintre Drumul Careiului, coborârea de pe Podul Golescu și strada Prahovei. Benzile de circulație vor avea lățimi cuprinse între 3,3 și 3,5 metri liniari. Raza interioară de girație este de 8,00 metri liniari. Sensul giratoriu proiectat va fi amenajat cu două benzi pe calea inelară a câte 5,25 metri liniari lățime fiecare.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img