More


  Liviu Dragnea și Petre Daea vin la Satu Mare în weekend

  - Advertisement -

  dragnea

  Aşa cum încă de luni Gazeta de Nord Vest va informat, Președintele Camerei Deputaților, liderul PSD, Liviu Dragnea, se va afla sâmbătă în județul Satu Mare unde va participa la Festivalul Căpșunilor de la Halmeu.Acesta va fi însoțit de ministrul Agriculturii, Petre Daea.

  La Festivalul Căpșunilor
  Sâmbătă şi duminică se va desfăşura la Halmeu cea de-a XVIII-a ediţie a Festivalului Căpşunilor, manifestare dedicată cultivatorilor de căpșuni din zonă. Localnicii şi oaspeţii lor vor avea parte de o sărbătoare adevărată închinată fructului pentru care e renumită regiunea.

  La această sărbătoare și-a anunțat participarea și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, care este și președintele PSD. Acesta a confirmat încă de sâmbătă, conform unor surse de încredere, că va participa la această frumoasă sărbătoare din județul Satu Mare. Dragnea va fi însoțit la Satu Mare de ministrul Agriculturii, Petre Daea.

  Întâlniri și vizite
  Potrivit informațiilor furnizate de Prefectura Satu Mare, ministrul Petre Daea va avea o întâlnire cu fermierii și conducătorii exploatațiilor agricole din județ, sâmbătă, în Sala mică a Palatului Administrativ din Satu Mare, începând cu ora 9:00. De asemenea, ministrul Agriculturii se va întâlni cu producătorii agricoli care dețin cea mai mare plantație de goji din țară, cu o suprafață de 3,5 hectare cultivate, din satul Ciuperceni, comuna Agriş, la ora 11:00.

  Începând cu ora 13:00, ministrul va fi prezent la deschiderea oficială și va vizita expoziția de căpșuni din comuna Halmeu. În aceeași comună, la ora 15:00, Petre Daea va inaugura o pensiune agroturistică, pensiune cofinanțată din fonduri europene, amplasată în cadrul unei exploatații agricole de 400 ha, cu ferma de bovine, peste 3000 de oi, o plantație de meri de 6 ha și viță de vie pe 4 ha. La majoritatea acestor evenimente va fi prezent și președintele Camerei Deputaților, liderul PSD, Liviu Dragnea.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img