More


  Moarte suspectă la Satu Mare

  - Advertisement -

  mort

  Criminaliștii cercetează varianta unei posibile crime după ce luni a fost descoperit un bărbat decedat în propria sa casă din Balta Blondă. Cadavrul acestuia prezenta urme de lovituri la nivelul capului astfel că polițiștii de la criminalistică au demarat cercetările.

  Lovit la cap
  Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost găsit, luni după-amiază, mort în propria sa locuință din Balta Blondă. Avea lovituri în zona capului, astfel că au intervenit criminaliștii. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit, luni după-amiază, de niște vecini. Cum nu l-au mai văzut de ceva vreme pe bărbat, care locuia singur, vecinii au intrat în casă și l-au găsit pe acesta mort. În momentul în care a fost găsit, bărbatul era întins pe jos și avea urme vizibile de lovituri în zona capului. Vecinii au alertat imediat Poliția dar și Ambulanța. Paramedicii au constatat de fapt că bărbatul a decedat de cel puțin trei zile.

  Cum prezenta lovituri în zona capului, au fost alertați cei de la criminalistică, iar poliţiştii au demarat cercetările la fața locului. Polițiștii iau în calcul o posibilă crimă din cauza loviturilor pe care bărbatul decedat le avea în zona capului.

  Mort în curtea casei
  De asemenea, sâmbătă, un bărbat de 49 de ani a murit în curtea casei sale din Dobra (comuna Supur). La fața locului a intervenit echipajul SMURD de la Sărmășag.

  La sosirea echipajului SMURD, bărbatul de 49 de ani a fost găsit decedat. Decesul a fost constatat de către un medic de familie sosit la faţa locului. Corpul neînsuflețit a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei.
  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare