More


  Noi curse internaționale, pregătite de pe Aeroportul Satu Mare

  - Advertisement -

  aeroport

  Aeroportul Internațional Satu Mare dă semne că se dezvoltă. După succesul cursei spre Londra, compania aeriană low-cost care operează pe aeroportul sătmărean este la un pas de a înființa încă una, spre Paris, urmând ca în scurt timp să fie semnat și contractul. Mai mult decât atât, se mai are în vedere înființarea celei de a treia curse internaționale de la Satu Mare.

  Noile curse internaționale
  Surse de încredere din cadrul Aeroportului Satu Mare au declarat că în scurt timp va fi semnat contractul cu Wizz Air pentru înființarea celei de a doua curse internaționale, cea spre Paris. Zborul spre Paris ar urma să fie operațional din octombrie, cu o frecvență de două curse pe săptămână.

  Mai mult decât atât, reprezentanții companiei aeriene low-cost au discutat, însă, cu conducerea Aeroportului, și despre înființarea unei a treia curse internaționale de la Satu Mare. Ar fi vorba despre un aeroport din Germania, fiind luate în calcul Stuttgart și Munchen.

  Discuțiile la acest capitol sunt în fază incipientă și se fac studii în acest sens pentru alegerea celei mai bune destinații. Săptămâna viitoare va avea loc o ședință în cadrul căreia se va discuta și despre acest aspect.

  Rezultate bune spre Londra
  Referitor la faptul că biletele spre Londra de la Satu Mare sunt mai scumpe decât cele de pe Aeroportul din Cluj, sursa a precizat că este vorba despre politica companiei. Dar dacă este așa, înseamnă că avionul de la Satu Mare este tot timpul plin. Altfel prețurile ar fi mai reduse.

  Reprezentantul Aeroportului Satu Mare a mai declarat că, cel puțin deocamdată, se discută doar cu o singură companie low-cost și că nu există niciun pericol ca aceasta să-și mute zborurile pe un alt aeroport, Baia Mare, de exemplu.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare