More


  Oferta liceelor prezentata la ”Târgul Educației”

  - Advertisement -

  targ

  Toate liceele din municipiul Satu Mare s-au prezentat astpzi având câte un stand în cadrul celei de-a V-a ediții a „Târgului Educației”. Evenimentuls-a desfășurat ieri, între orele 10.00 și 15.00, la Casa Meșteșugarilor de pe strada Ștefan cel Mare.

  La deschiderea festivă a târgului au participat consilierul ministrului Educației Naționale, prof. Constantin Trăistaru, inspectorul general al IȘJ Satu Mare, Călin Durla, directorul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) Satu Mare, Sânziana Cristea, directori de școli și mulți elevi. În luările de cuvânt, oficialitățile au subliniat importanța educației și a organizării a astfel de evenimente în cadrul cărora elevii de clasa a VIII-a (și nu numai), dar și părinții acestora, pot să vadă ofertele liceelor din Satu Mare.

  Acest demers are ca scop informarea celor care finalizează ciclul gimnazial cu privire la specificul şi planul de şcolarizare al liceelor. În cadrul „Târgului Educaţiei” își prezintă oferta educaţională liceele din municipiul Satu Mare şi împrejurimi.

  Tot ieri, în faţa Primăriei din Negrești-Oaș s-au prezentat cu standuri și liceele din oraș. Liceele din Carei vor organiza târgul educației în 19 mai.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img