More


  Patru sătmăreni, calificați la audițiile filmate ale X Factor Ungaria

  - Advertisement -

  rares

  Patru sătmăreni s-au calificat la audițiile filmate de la X Factor Ungaria în urma unei preselecții ce a avut loc în data de 4 mai la un local din Satu Mare. Unul dintre ei este Rareș Jucan, care a mai participat la Vocea României, și care nu este încă ferm convins că se va duce la Budapesta la preselecții.

  “Am primit ieri un telefon surpriză de la X Factor Ungaria, spunându-mi-se că m-am calificat în etapa următoare de la Budapesta. Sunt foarte încântat că Performance-ul meu de pe 4 mai a fost apreciat. Atunci am cântat o melodie mai slow de la Robbie Williams şi una mai upbeat de la Katy Perry. Ştiu de calificarea a încă doi tineri artişti sătmăreni, Luana Erdos şi Gabriel Koka, pentru care, sincer, mă bucur mult. Mă gândesc încă dacă voi participa sau nu la audiția cu producătorii de la Budapesta, deoarece pentru această etapă nu se decontează încă cheltuieli legate de transport şi cazare”, a precizat Rareș Jucan.

  Un alt sătmărean calificat este tânărul de numai 16 ani, Francz Erik, din Satu Mare, care este elev la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară „George Emil Palade”.

  erik

  ”Am fost la audițiile organizate la Satu Mare unde am cântat Ave Maria de Franz Schubert. Mă regăsesc în muzica clasică, deși momentan nu studiez muzica. Este ca un hobby. Dar cu timpul mi-aș dori să îmi câștig pâinea de zi cu zi din muzică. Desigur, o să mă duc la audiții, unde sper să trec în etapele următoare”, spune tânărul Francz Erik.

  De la Satu Mare, la show-ul X Factor Ungaria s-au mai calificat Gabriel Koka și Luana Erdos. De fapt, cei doi formează un cuplu în viața de zi cu zi și au evoluat de multe ori împreună pe scenă. De data aceasta au evoluat separat și amândoi s-au calificat pentru audițiile de la Budapesta. Show-ul X Factor din Ungaria este difuzat de postul de televiziune RTL Klub. Anii trecuți, la X Factor Ungaria au participat și sătmărenii Suranyi Botond, respectiv Semenic Stephani.

  Cristian Stan

  luana  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img