More

    Proiect nou de modernizare a drumurilor județene

    Proiect-nou-de-modernizare-a-drumurilor-județene

    În sala mică a Prefecturii județului Satu Mare a fost convocată ieri ședința extraordinară a Consiliului Județean Satu Mare. La ședința condusă de președintele Consiliului Județean Pataki Csaba au fost prezenți 24 de consilieri județeni. Pe ordinea de zi a ședinței s-au regăsit trei Proiecte de Hotărâre cu privire la noi lucrări de modernizare a drumurilor județene, care au fost aprobate prin vot unanim.

    Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a menționat că motivele convocării acestei ședințe extraordinare sunt dificultatea întâmpinată în colaborarea cu mai multe instituții de la care trebuie obținute diverse documente și avize, birocrația greoaie, precum și timpul scurt de numai 5 zile al perioadei de contractare privind proiectul de modernizare al drumurilor respective.

    Proiectul prevede modernizarea drumurilor județene DJ 108R din DN 19A Beltiug – Beltiug Băi – Dobra – Hurezu Mare – DJ 108P – DJ 196 Corund – Bogdand – Hodod – limita de județ Sălaj.

    Consiliul Județean continuă astfel seria de proiecte care au ca obiectiv modernizarea drumurilor județene, ceea ce va avea ca rezultat o infrastructură mai bună și sustenabilă a județului Satu Mare.
    Rareș Jucan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE