More


  Proiecte în curs de finalizare pentru comuna Socond

  - Advertisement -

  Proiecte-în-curs-de-finalizare-pentru-comuna-Socond

  Primarul comunei Socond Ioan Crasnai are în curs de derulare și finalizare numeroase proiecte care să vină în sprijinul cetățenilor comunei și face tot ceea ce ține de dânsul pentru a le realiza. Satele aparţinătoare comunei sunt: Stâna, Soconzel, Cuța şi Hodișa.

  Comuna Socond este aşezată în sud-estul judeţului Satu Mare, la o distanţă de 40 de km de municipiul Satu Mare. Planurile pentru această comună sunt mărețe, iar în cel mai scurt timp se vor concretiza. În curs de finalizare este un amplu proiect 322 care își propune racordarea la rețeaua de apă și canalizare a zonelor din comună în care acestea nu sunt încă prezente. Proiectul este în faza de planificare a recepției, situația fiind puțin încetinită de procesul destul de lung de obținere a diverselor avize și documente necesare.

  Apoi, se fac în mod continuu investiții la capitolul infrastructură. Spre exemplu, drumurile de la Stâna sunt în stadiul final, efectuându-se retușuri și acostamente. De asemenea, au fost finalizate drumuri între localitățile din comună. A fost introdusă apa în Soconzel, dar și la Hodișa, Stâna și Cuța. Totodată, s-au construit sau modernizat clădiri de mare interes pentru locuitorii din zonă, cum ar fi o sală de sport la cele mai înalte standarde în Socond și renovarea, dotarea completă a Căminului Cultural Stâna.
  Alte cinci proiecte importante se află pe mesele de discuție de la București și se așteaptă finanțare. Această zonă este recunoscută ca având o importanţă etnografică şi folclorică deosebită pentru judeţul Satu Mare.
  Rareș Jucan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare