More


  Proiectul pentru viitori student Egineering Summer University 2017

  - Advertisement -

  Proiectul-pentru-viitori-student-EGINEERING-SUMMER-UNIVERSITY-2017

  De la nopți nedormite la dimineți cu prea multe cafele, de la sesiuni aglomerate la seri tumultoase. Cursuri, laboratoare, foi, pixuri, sticle goale, și totuși, cum e să fii student?

  Ești în clasa a XI a și vrei să te convingi singur? Înscrie-te urgent pe http://esu.osut.org/ , până la 1 iunie, și trăiește cu adevărat, timp de două săptămâni , viața ”autentică” a unui politehnist, pentru că Universitatea Tehnică Cluj-Napoca organizează și vara aceasta cel mai ambițios proiect estival: EGINEERING SUMMER UNIVERSITY 2017!

  70 de studenți, voluntari ai Organizației Studenților din Universitatea Tehnică din Cluj Napoca vor fi alături de voi pe parcursul celor două săptămâni, îndrumându-vă spre descoperirea celor 9 facultăți ale universității, spre domeniile și oportunitățile pieței de muncă tehnice, toate pentru ca tu să fii cu un pas înainte încă de pe băncile liceului. Contureaza-ți din timp viitorul!

  La tribord marinari! Și pentru că tematica verii acesteia o reprezintă pirații, începând cu 17 iulie te-ai îmbarcat oficial la bordul corabiei noastre să începem aventura . Odată ajunși în Campusul Observator, după cazare și prezentarea regulamentului, ne reîncărcăm bateriile la cantină și ne pregătim să navigăm pe ape tulburi pentru că activitățile următoare necesită cât mai multă creativitate, energie și bună dispoziție. Atenți! Rușinea și timiditadea se lasă acasă altfel, ne ocupăm noi de ele.

  Pe principiul ”corabia cu prea mulți marinari se scufundă”, urmează să străbatem furtuna repartizați pe diferitele specializări ale universității. Cursuri teoretice, laboratoare, activități educative la care prezența este obligatorie pentru a putea intra în examen. Mai pe scurt o furtună, una plină de informații, concepte, noțiuni diversificate. Nu lăsați garda jos și primiți un sfat timpuriu: toate la timpul lor. Și spun asta pentru că la finalul semestrului fictiv, urmeză prea faimoasa sesiune unde examenele trebuie date și de preferat luate!

  Și pentru că noi, viitorii ingineri, nu vedem doar calculatoare și cifre cu prea multe zecimale, să amintim puțin și de abilitățile noastre aproape ireale de a ne distra, abilități pe care vom încerca pe cât posibil să vi le însușim și vouă. Astfel, veți avea de trecut prin maratonul de foc al distracției: seri de socializare, board games, party-uri tematice în diverse locații, bătăi cu apă, bowling, billiard, treasure hunt-uri, olimpiade trăznite și atât de multe altele încât trebuie neapărat să le încercați pe pielea voastră la ESU, pentru că toate fac parte din experiența studențească.

  După ce treceți nevătămați, fără să vă fii scufundat, peste provocările studenției, la finalul expediției vă celebrăm așa cum se cuvine cu robe, tichii și diplome, încercând să facem despărțirea cât mai tolerantă, deși sperăm să ne reîntâlnim cu mulți dintre voi și să ne deveniți colegi și studenți ai Universității Tehnice cu adevărat. Noi am aruncat ancora în portul înscrierilor și nu ridicăm pânzele până nu te avem la bord! Înscreie-te pe site-ul https://esu.osut.org/ și vino să străbați împreună cu noi harta studenției. Anul acest prinde curaj și navighează necunoscutul, explorând posibilitățile viitorului tău!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunt mediu

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare