More


  Regal folcloric, concerte pentru copii și tombolă la Satu Mare Shopping Plaza

  - Advertisement -

  shopping

  Duminică, 21 mai 2017, între orele 14:00-21:00, la Satu Mare Shopping Plaza va avea loc un spectacol folcloric de excepție. Vor evolua Ansamblul folcloric „Codrulețul” Tășnad, formațiile de dans german ale Liceului Teoretic German Johann Ettinger și Organizația tinerilor germani „Gemeinsam” Satu Mare, formația de dansuri maghiare „Rozsmalint Bogdand”, Maria Tripon, formația „Royal Team”, Maria Petca Poptean, Marinel Petreus și Gheorghe Pîrja, Petrică Muresan, Ansamblul folcloric „Cununiţa Năzdrăvană Satu Mare”, Maria Carmen Sas, Leontina Dorca și binecunoscutul interpret Cristian Pomohaci.

  De asemenea, de 1 Iunie, Satu Mare Shopping Plaza vă așteaptă cu nenumărate surprize.

  Ora 17:00 – Spectacol pentru copii al celor de la Caravana Anima;

  Ora 17:30 – Spectacol copii susținut de Ella Bella;

  Ora 18:00 – se va oferi un tort cadou, urmat de concertul cunoscutei Formații Alma;

  Ora 19:30 – Formația Royal Team va susține un concert la etajul 4 al Shopping Plaza. Astfel, adulții sunt așteptați pe terasa cu grill bar, cu mâncăruri delicioase și multă bere bavareză la halbă. Intrarea este liberă. Poftește de copilărește de 1 Iunie la Satu Mare Shopping Plaza.

  Cumperi la Shopping Plaza și poți câștiga o Dacia Duster! Îți place să faci shopping? Desigur, că-ți place. Atunci te așteptăm la shopping în Satu Mare Shopping Plaza și câștigă un autoturism Duster. După prima tombolă, care a avut un succes fantastic, dăm startul la o nouă tombolă. Dacă începând din 10 mai cumperi din oricare magazin în valoare de minim 100 de lei pe un singur bon fiscal, iei parte la tombola pentru un Duster completând talonul de tombolă de la parter, vizavi de Sensiblu.

  Deci, fă-ți cumpărăturile la Satu Mare Shopping Plaza și pleci pe patru roți, într-un Duster nou. Extragerea câștigătorului are loc în data de 30 august 2017, ora 18:00, la etajul 4, unde vom sărbători câștigătorul autoturismului și 10 premii voucher în valoare de 300 de lei fiecare, valabile în magazinele din Satu Mare Shopping Plaza!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare