More


  Spectacol vizual pentru copii cu păpuși și proiecție 3D – „Gulliver”, în premieră la Carei

  - Advertisement -

  gulliver

  Centrul Cultural al Municipiului Carei vă invită, în premieră, la un spectacol vizual non-verbal, cu proiecție 3D. Spectacolul „Gulliver”, prezentat de Teatrul Regina Maria din Oradea, Trupa Arcadia, este produs ca urmare a experienței echipei formate din regizorul de teatru Radu Dinulescu și artistul belgian Armand Richelet-Kleinberg, grafician, muzician și producător de film și propune o îmbinare a universului animației păpușilor cu imaginile 3D stereoscopice. Este un spectacol vizual, non-verbal, fiind, până în prezent, cel mai elaborat dintre toate producțiile realizate de echipa Radu Dinulescu – Armand Richelet Kleinberg.

  Gulliver, un copil din zilele noastre, de vreo 8 – 9 ani, este atât de pasionat de jocurile video, încât ajunge să fie absorbit literalmente în lumea virtuală. Astfel, aterizează într-o altă dimensiune, unde personajele din jurului său sunt minuscule, iar el devine un uriaș virtual.

  Inițial interacțiunea cu micuții locuitori din Lilliput nu este una plină de amabilitate, însă Gulliver reușește să se împrietenească cu ei și îi salvează de la două mari pericole: atacul unei armate inamice și un incendiu devastator. În semn de prietenie, prințesa liliputană îi dedică un număr de acrobație pe sârmă – simbol al nobleții liliputanilor. Totuși, aventura lui Gulliver se sfârșește, iar el se trezește la realitate, conștientizând că totul a fost un vis, o poveste virtuală, un joc… 3D.

  Evenimentul va avea loc vineri, 12 mai 2017 în Sala „Deák Endre” a Centrului Cultural Carei. Vor avea loc două reprezentații, prima de la ora 10.30 și cea de-a doua de la ora 11.30. Vizionarea proiecției se va face cu ochelari speciali 3D, puși la dispoziție de către organizatori! Prețul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pot achiziționa de la biroul Centrului Cultural al Municipiului Carei, de luni până vineri între orele 09.00 – 14.00. Informații suplimentare puteți obține la telefon: 0261.865.006 sau 0742.021.668.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare