More


  Studenţii de la medicină ai UVV Goldiş Arad, în dialog cu studenţii de la Goldiş Satu Mare

  - Advertisement -

  goldis

  În data de 12 mai 2017, studenții Filialei sătmărene a Universității de Vest ”Vasile Goldiș” Arad au avut ca oaspeți un grup de studenți ai Facultății de Medicină și Medicină Dentară din Arad. Reuniunea studenţilor a avut loc la sediul de pe strada Ștefan cel Mare nr .7, al Filialei GOLDIŞ Satu Mare, în cadrul căreia a fost prezentată filiala sătmăreană cu facultăţile şi specializările aferente, activitățile educaționale și cele de cercetare științifică.

  Întâlnirea a prilejuit interacțiunea și dialogul dintre studenții Universității, din Satu Mare și Arad, printr-un schimb de opinii și idei referitoare la preocupările lor studenţeşti, specifice activităților educaționale, dar au fost aduse în discuţie şi unele proiecte universitare de viitor .

  În cadrul grupului au fost prezenți şi studenți din Maroc, Tunisia, Italia, Egipt și Algeria, care au apreciat frumusețea orașului nostru, portul și tradițiile oșenești. Grupul de studenţi din Arad, împreună cu studenţii şi gazdele de la GOLDIŞ Satu Mare, au vizitat Muzeul Satului din Negreşti-Oaş, comuna Certeze, Huta-Certeze, iar în final oaspeţii şi gazdele din mediul universitar s-au relaxat la Complexul „Valea Măriei”.
  Dumitru Ţimerman  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img