More

    Accident grav la Satu Mare. O femeie a fost rănită și a ajuns la spital

    accident

    Un grav accident de circulație soldat cu rănirea unei femei s-a produs în această seară, în jurul orei 19.30, pe Drumul Careiului, în fața magazinului Kaufland. O femeie a fost lovită și a fost transportată în stare gravă la spital.

    Potrivit celor declarate pentru Gazeta de Nord-Vest de purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi, o femeie în vârstă de circa 40 de ani a fost lovită de o mașină la volanul căreia se afla o tânără de aproximativ 20 de ani. Evenimentul rutier s-a produs în apropiere de trecerea de pietoni din fața magazinului Kaufland, dar polițiștii sosiți la fața locului nu au putut stabili, până în momentul redactării acestor rânduri, dacă victima a fost lovită chiar pe zebră sau în apropierea acesteia.

    La fața locului a ajuns și unechipaj al Ambulanței care, după ce i-a acordat victimei primul ajutor, care se rănită grav, dar în stare de conștiență, a transportat-o la Urgențele Spitalului Județean. La spital a ajuns și tânăra șoferiță pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilii eventualei alcoolemii.

    Tânăra aflată la volan ar fi declarat unor martori că accidentul s-a produs din cauza ploii, afirmând că pur și simplu nu a văzut nimic din cauza precipitaților. De fapt, în momentul producerii accidentului în zona producerii accidentului ploua aproape torențial,

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE