More


  Atac la sănătatea sătmărenilor. O firmă folosea produse farmaceutice neautorizate

  - Advertisement -

  dsvsa

  O firmă din Satu Mare a atentat drastic la sănătatea oamenilor și animalelor folosind produse farmaceutice neautorizate. Din acest motiv a fost sancționată aspru de Direcție Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare.

  Astfel, ca urmare a neregulilor constatate în timpul verificărilor, inspectorii de specialitate DSVSA au aplicat cinci sancțiuni contravenționale din care 2 avertismente și 3 amenzi contravenționale în valoare de 12.000 lei.

  O societate comercială din Satu Mare a fost amendată cu 9.000 de lei pentru utilizarea de produse farmaceutice neautorizate de autoritățile sanitare veterinare competente.

  Totodată, un crescător de aniname din Satu mare a fost amendat cu 2.400 de lei pentru vânzarea de animale aflate sub restricție sanitară veterinară din zona de protecție, fără documente sanitare veterinare.

  Un alt fermier, de data aceasta din Aliza. a primit o amendă în valoare de 600 de lei pentru introducerea fără documente sanitare veterinare a unor suine în efectivele existente dintr-o exploatației non profesională.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img