More


  Dezvăluiri INCENDIARE. 5.000 de euro șpagă pentru un post la spital. Pe surse

  - Advertisement -

  spitalul judetean satu mare

  Numărul mare de candidați (145) pe numărul mic de posturi disponibile (23) a determinat pe unii să solicite o șpagă uriașă pentru a i se facilita ocuparea unui post de asistent medical la Spitalul Județean Satu Mare. Acest lucru a ajuns la urechile celor din conducerea spitalului care a modificat, în totalitate, procedura de organizare a concursului, care va avea loc luni, 18 septembrie.

  Potrivit unor surse citate de PresaSM, anumite persoane ar fi solicitat sume de până la 5.000 de euro pentru a obține un post de asistent medical după concursul care va avea loc luni pentru cele 23 de locuri scoase la concurs.

  Se pare că aceste informații au ajuns și la urechile managerului Spitalului Județean de Urgență, Adrian Marc, care a modificat întreaga procedură de concurs. Astfel că acum subiectele de concurs vor fi stabilite în dimineața examenului, sub supravegherea strictă a doi observatori, desemnați de manager, ai spun cei de la PresaSM.

  Mai mult decât atât, pentru a fi eliminată orice suspiciune, vor fi filmate atât stabilirea subiectelor, examenul integral, dar și corectarea lucrărilor.

  Aceleași surse mai susțin că s-a acționat la fel și în urmmă cu o lună. la angajarea unei infirmiere, caând procedura de examinare a fost modificată în ultimul moment.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img