More


  Festivalul Oktoberfest de Satu Mare, la a 6-a ediție. Când va avea loc și unde

  =

  oktoberfest1

  Forumul Democrat al Germanilor din județul Satu Mare, în parteneriat cu Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord Vest și Camera Meștesugarilor, organizează, în perioada 23 – 24 septembrie 2017, SATHMARER OKTOBERFEST.

  Această sărbătoare a berii, cu tradiție deja, fiind la cea de-a 6-a ediție, este dedicată sătmărenilor iubitori de bere de calitate, de muzică și dansuri șvăbești și germane și, bineințeles, de bună dispoziție.

  ”Vă invităm cu drag, stimați interesați, să sărbătoriți împreună cu noi la Casa Șvabilor de pe str. Vasile Lucaciu nr. 9, sâmbătă, începând de la ora 14:00, și duminică de la 11:30. Sâmbătă, la deschiderea de la ora 14:00, conform tradiției, primarul municipiului Satu Mare va deschide butoiul cu bere prin lovituri de ciocan. Fanfara din Foieni, grupe de dansuri din sate șvăbești, formațiile Akkordeon Duo, Elvis Band SM și Karoler Trio vor întreține buna dispoziție”, se arată într-un comunicat remis de organizatori.

  Privind partea gastronomicî, berea germană, cârnații albi și Turinger, organizatorii speră să satisfacă gusturile participanților.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img