More


  FOTO. Drama cumplită a unui copil la doar doi anișori. Apel disperat la sufletul sătmărenilor

  - Advertisement -

  copil1

  Un copil trece printr-o dramă cuplită deși nu are decât doi anișori. Mama lui l-a părăsit în urmă cu circa un an, iar recent a rămas fără tată după ce acesta a decedat recent în urma unui grav accident de circulație.

  Potrivit unor surse apropiate familiei, mama micuțului l-a părăsit atât pe el cât și pe tatăl său și a plecat în străinătate fără să-i pese ce se întâmplă cu propriul ei copil. Unii spun că și-a vândut chiar și un rinichi pentru a pleca în străinătate.

  Astfel că micuțul a rămas în grija tatălui său, Attila Csendeș. Însă o altă nenorocire a lovit crunt în destinul copilului. Tătăl lui a murit la doar 32 de ani în urma unui accident de circulație produs pe data de 3 spetembrie înainte de intrarea în Odoreu.

  copil3

  Rămas orfan la doar doi ani, atât la propriu, cât și la figurat, copilul a rămas în grija bunicei (mama tatălui). Acum, bunica dorește să își crească nepoțelul, dar are nevoie de sprijinul material al comunității pentru a face toate demersurile în acest sens. Toți cei care pot și vor sunt rugați să dea o mână de ajutor.

  Apropiații sătmăreanului Attila Csendes, au anunțat că vor organiza o campanie de strângere de donații pentru toți cei care vor să o ajute pe mama lui Attila în demesrul ei de a câștiga procesul pentru custodia copilului de doar doi ani a a lui Attila Csendes.

  ”Dragi prieteni ai lui Aty Csendes cu durere in suflet va anuntam ca cei care doresc sa participe la ceremonia de comemorare sunt asteptati la Biserica Catolica de pe Closca (Biserica Mica) sambata 16.09.2017 ora 18. Multi s-au interesat pentru diverse donatii si ajutoare care la fata locului se vor strange si cei care nu pot sa participe sunt rugati sa treaca pe Strada Ravensburg nr 6 LA RUSU Vis-a-vis de Profi (Fostul Ardealul) Mama lui Aty a spus astazi ca doreste mai bine sa foloseasca banii la procesul pentru custodia copilului si pentru imbracaminte la copil. Va MULTUMIM SI VA RUGAM SA DISTRIBUITI ACEASTA POSTARE PENTRU A AFLA IN NUMAR CAT MAI MARE”, este anunțul apropiaților familiei.

  copil2

  Sătmărenii au dat dovadă de un suflet mare atunci când a fost vorba să-și ajute semenul. Avem ferma convingere că și acum, mai ales că este vorba despre un copil de doar doi ani, sătmărenii vor ști ce trebuie să facă.

  Dacă nu pot ajuta financiar, o pot face cu un simplu SHARE. Poate mesajul ajunge și la cineva care poate ajuta cu bani.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img