More


  FOTOGALERIE. Casă de vacanță din Viile Satu Mare, mistuită de flăcări. Care a fost cauza

  - Advertisement -

  incendiu

  O casă de vacanță din Viile Satu mare a fost mistuită de flăcări luni dimineața. Incendiul a izbucnit datorită unui fir neizolat corespunzător.

  În cursul dimineţii de luni, 18.09. a.c, la ora 07:28, I.S.U. ,,SOMEŞ” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o casă de vacanţă (tipul construcţiei: parter + etaj) din localitatea Viile Satu Mare.

  La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, care au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

  Ajunşi la locul intervenţiei, pompierii au constatat că ardeau două anexe, o cameră situată la etajul superior şi acoperişul casei, existând pericolul propagării incendiului la întregul imobil. După mai bine de trei ore de luptă cu flăcările, salvatorii au reuşit să lichideze incendiul, salvând în felul acesta celelalte încăperi.

  Din fericire, nu au fost victime, însă au ars şi s-au degradat: două anexe, parţial etajul superior şi acoperişul imobilului.

  Cauza probabilă a incendiului: cablu, conductor electric defect ori neizolat corespunzător al unei prize din componenţa uneia dintre anexe.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img