More


  FOTOGALERIE. Descinderi în forță ale mascaților. Infractori periculoși, arestați

  - Advertisement -

  descinderi mascati satu mare7

  Mascații au descins astăzi dimineață în forță în județul Satu Mare. Angajați ai Serviciului de Acțiuni Speciale și Brigăzii Mobile Cluj, alături de ofițeri ai Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Satu Mare au luat cu asalt, în această dimineață, locuințele a mai multor infractor periculoși din Turulung.

  Au fost căutați mai mulți indivizi periculoși suspectați de comiterea unor infracțiuni cu violență și contrabandă, scrie PresaSM. Din primele informații, ar fi vorba despre  I. Marius și L. Ferdinand, în timp ce un al treilea individ a reușit să scape înainte de acțiunea mascaților.

  Cei trei bărbați sunt acuzați de crimă organizată, dar și de acțiuni foarte violente, terorizând practic localnicii din zonă agresând mai multe persoane, mai spun cei de la PresaSM.  Zeci de persoane care au legătură cu indivizii căutați au fost duși la audieri la sediul Inspectoratului Județean de Poliție.

  Cei doi, I. Marius și L. Ferdinand, alături de alte câteva zeci de persoane, au fost duși la audieri la sediul IPJ Satu Mare.

   

   

   

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img