More


  FOTOGALERIE. Nume mari la Festivalul Castanelor. Când vor fi marile concerte

  - Advertisement -

  castane1

  În ultima ședință extraordinară a Consiliului Local, aleșii băimăreni au aprobat propunerea formulată de primarul Cătălin Cherecheș, aceea ca Festivalul Castanelor să se desfășoare în perioada 28 septembrie – 8 octombrie. Ediția din acest an al evenimentului va aduce în fața publicului nume internaționale din lumea muzicii, dar și o paletă largă de acțiuni dedicate tuturor vârstelor. Astfel, Goran Bregovic, Thomas Anders, ATB, Salvatore Ganacci, Andra, Delia, Alina Eremia, B.U.G. Mafia, What`s UP, Holograf și Lidia Buble sunt doar câteva dintre numele care vor susține concerte de calitate pe scena Festivalului Castanelor.

  castane2

  „Maramureș Balloon Fiesta”, în debutul Festivalului Castanelor

  În preambulul ediției a XXV-a a Festivalului Castanelor se va desfășura „Maramureș Balloon Fiesta”, un eveniment organizat în parteneriat cu Asociația SENS și Consiliul Județean Maramureș, pe aerodromul Aeroclubului din Baia Mare. Cel mai mare eveniment dedicat baloanelor cu aer cald din România va avea loc în perioada 28 septembrie – 1octombrie, în cadrul acestuia fiind organizat și ediția de toamnă a acțiunii mult îndrăgite de bicicliste, SkirtBike.

  Cuplurile care sărbătoresc 50 de ani de căsnicie, onorate la „Nunta de Aur”

  Ziua de 1 octombrie va fi una special dedicată vârstnicilor. În cadrul Festivalului Castanelor, urmând să fie onorate toate cuplurile care sărbătoresc în acest an 50 de ani de căsnicie. Mai mult, tot de 1 octombrie, de Ziua Vârstnicilor, seniorii municipiului Baia Mare vor avea parte de un spectacol de muzică.

  Cunoscutul eveniment „Expo-Flora”, aflat la cea de-a XXXIV-a ediție, va avea loc în perioada 6-8 octombrie. Iubitorii de flori vor putea vizita standurile expoziției între orele 09.00 – 21.00, intrarea fiind de 1 leu pentru elevi, studenți și pensionari și 3 lei pentru adulți.

  Concerte și jocuri gonflabile, program special pentru copii

  Ziua de joi, 5 octombrie, va fi dedicată copiilor, viitorul municipiului Baia Mare. Aceștia vor avea parte de un spectacol special susținut de Gașca Zurli, dar și Ella Bella. Spectacolele ar urma să aibă loc pe Câmpul Tineretului sau în Piața Libertății a municipiului Baia Mare. Alături de cei care le încântă copilăria micuților, copiii se vor putea bucura și de un parc de distracții care va conține diferite elemente, dar și jocuri gonflabile.

  Goran Bregovic deschide seria concertelor internaționale din Baia Mare

  Mult așteptat de către băimăreni, Goran Bregovic va urca pe scena Festivalului Castanelor în seara zilei de vineri, 6 octombrie. Unul dintre cei mai recunoscuți compozitori moderni din Balcani, artistul va concerta pe scena amplastă pe bulevardul Unirii.

  goran

  Alături de Goran Bregovic, în seara zilei de vineri, 6 octombrie, vor mai concerta Andra, Holograf și Lidia Buble.

  andra

  holograf

  lidia

  Scena amplasată în Centrul Istoric al municipiului Baia Mare va fi dedicată numelor muzicii folk, Ducu Bertzi și Emeric Imre fiind câteva dintre cei care vor încânta publicul băimărean.

  ATB și Salvatore Ganacci, mixează pentru publicul de la Festivalul Castanelor

  Cunoscuta piesă „Dive”, o compilație de succes al DJ-ului Salvatore Ganacci va fi auzită pe scena amplasată pe bulevardul Unirii în seara zilei de sâmbătă, 7 octombrie.

  salvatore

  Concertele internaționale desfășurate la Baia Mare, în cadrul Festivalului Castanelor, vor fi completate de un alt artist de renume. Este vorba despre ATB, DJ german care se afla pe locul întâi în topul celor mai buni DJ. Nume cunoscute ale muzicii românești, Alina Eremia și What`s UP vor completa atmosfera electrizantă a Festivalului Castanelor.

  atb

  Nu a fost uitat nici publicul dedicat operei. Astfel, pe scena din Centrul Istoric al municipiului Baia Mare vor susține un concert extraordinar artiștii Operei Naționale Române din Cluj, care sosesc la Baia Mare cu gala de muzică „Mariachi”.

  Thomas Anders, artistul anilor ’80 alături de publicul de la Festivalul Castanelor

  Thomas Anders, unul dintre componenții cunoscutei formații Modern Talking, duce astăzi mai departe efervescența anilor ’80. Artistul, de renume internațional va concerta în ultima zi a Festivalului Castanelor, duminică, 8 octombrie, pe scena de pe bulevardul Unirii.

  Thomas Anders

  Alături de acesta, publicul se va putea bucura și de cunoscutele versuri ale artistei Delia, dar și de ritmurile celor de la B.U.G Mafia.

  delia

  mafia

  Ultima zi a ediției din acest an a Festivalului Castanelor va cuprinde și un concert generos de muzică populară care va avea loc pe scena din Centrul Istoric al municipiului Baia Mare.

  Vom reveni cu programul pe ore al acestui festival atunci când va fi definitivat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img