More


  FOTOGALERIE. Produse locale într-un hipermarket din Satu Mare. Primele de acest gen

  - Advertisement -

  auchan

  Sătmărenii care au trecut astăzi pe la raionul de fructe și legume al unui important hipermarket din municipiul Satu Mare au putut constata, cu suprindere și plăcere, că aici sunt expuse, spre vânzare, legume produse în județul Satu Mare.

  auchan1

  Astfel, de la acest raion Auchan se putea cumpăra vinete, roșii și gogoșari, produse la Păulești, sau varză albă produsă la Sătmărel.

  Pe eticheta de prezentare, pe lângă denumirea produsului și prețul, mai este trecută informarea ”produs local” și este desenată și harta județului Satu Mare.

  auchan4

  Fostul viceprimar al municipiului Satu Mare, MarcelaPapici, a făcut câteva fotografii la aceste produse pe care le-a postat pe contul său de faceboom însoțit de următorul anunț:

  ”Mulțumesc lui Dumnezeu că am ajuns să trăiesc ziua asta! Produse locale într-un supermarket! Mă declar fan al acestui supermarket!”.

  auchan2

  Recomandăm, astfel, sătmărenilor, să caute aceste produse locale în supermarket-urile sătmărene pentru că în acest fel putem contribui cu toții la dezvoltarea județului Satu Mare.

  auchan3  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img